Köszöntjük a Magyar Katolikus Egyház Pécsi Egyházmegye fenntartásában működő Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján.

Kedves Látogató! 

Szeretettel köszöntöm iskolánk és óvodánk honlapján. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segíthetnek Önnek a tájékozódásban, a sokrétű tevékenységet folytató, családias légkörű intézményünk munkájának megismerésében. Célunk, hogy e honlap segítségével az aktuális híreket, történéseket a lehető leggyorsabban közzé tegyünk, illetve a legfontosabb információk mindig elérhetőek legyenek az érdeklődők számára.

Tartalmas böngészést kívánok!

Király Péter intézményvezető

Június 2021
H K Sz Cs P Szo V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Ezeken a helyeken is megtalálsz:

 

 

Tanulást segítő oldalak

Egészségnap

Őszi egészségnapunkat 2019.10.25- én, a szünet előtti napon tartottuk.
Mivel az egészséges életmódhoz, a rendezett környezet, a flóra és fauna teljessége is nélkülözhetetlen, ezt állítottuk a program középpontjába. Osztályonként madáretetőt készítettünk újrahasznosított anyagokból. Majd rózsaablakot színeztek, majd terveztek a gyerekek, melyet sókerámia alapba magokból, termésekből nyomkodtak. A 7.osztályosok osztályfőnökükkel a meglévő fűszerkertet hozták rendbe, bővítették és az udvar hátsó felében gyümölcsfának ástak helyet. Birsalmafát ültettünk.
Az egészséges táplálkozás jegyében éhségüket a „MÜZLI BÁRBAN” csillapíthatták, ahol svédasztalos rendszerben önállóan állíthatták össze müzlijüket.
A felsősök egy totót és egy kérdőívet töltöttek ki az egészséges étrenddel kapcsolatban. Az utolsó blokkban: a sportjátékokat és a táncházat a napsütéses udvaron bonyolítottuk le.
Minden résztvevő remekül szórakozott, vidáman zártuk a napot.

 

   egn24

 

További képek a galériában.