Köszöntjük a Magyar Katolikus Egyház Pécsi Egyházmegye fenntartásában működő Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján.

Kedves Látogató! 

Szeretettel köszöntöm iskolánk és óvodánk honlapján. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segíthetnek Önnek a tájékozódásban, a sokrétű tevékenységet folytató, családias légkörű intézményünk munkájának megismerésében. Célunk, hogy e honlap segítségével az aktuális híreket, történéseket a lehető leggyorsabban közzé tegyünk, illetve a legfontosabb információk mindig elérhetőek legyenek az érdeklődők számára.

Tartalmas böngészést kívánok!

Király Péter intézményvezető

Május 2022
H K Sz Cs P Szo V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Ezeken a helyeken is megtalálsz:

 

 

Tanulást segítő oldalak

"Jóval tölti be az életemet" - József és testvérei

A 2022-es év első Jóval tölti be az életemet program témája egy bibliai történet volt:

József és testvérei

A gyerekek érdeklődve hallgatták meg a történetet. Nagyon örültünk, hogy annak ellenére, hogy a szöveg hosszú és itt-ott nehezebben érthető volt nem kellett fegyelmezni! Megbeszéltük a nem ismert kifejezéseket, ezután megismerkedtünk Sir Andrew Lloyd Webber által megírt: József és a színes szélesvásznú álomkabát musicalból József dalát. Ezután a már megszokott kvíz kérdések következtek, melyekre záporoztak a helyes megoldások. A játékos feladatok megoldásához újra vegyes csapatokat alakítottunk, így sportos csapatvetélkedő alakult ki. József története adta az alapot az, ügyességet, kitartást igénylő vidám játékok. Jó volt látni, ahogy buzdítják egymást a gyerekek, a nagyobbak segítik a kicsiket. Felváltva találták meg a szókereső megoldásait, és szaladtak az interaktív táblához, sorra fejtették meg a rejtvényeket és „szőttek” színes álomkabátot a legkisebbek. Nagyon jól éreztük magunkat ezen a délutánon!

Köszönöm azoknak a kollegáimnak, akik segítettek a program megvalósításában és lebonyolításában! Külön köszönöm Fazekas Anó néninek a fantasztikus sportvetélkedő feladatait!

Tóthné Lehoczki Zsuzsa

     projektvezető

 

          .jpg 

 

További képek itt