Üdvözöljük  a pécsi Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján!      

 

Naptár

Augusztus 2019
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

       nf.jpg     esza.jpg

 

 

eu logo.jpg

 

sztlogo.jpg

Google bookmarkDel.icio.usTwitterFacebook

A Magyar Katolikus Egyház Pécsi Egyházmegye támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program TÁMOP-3.3.14.B-14/1 „Hazai és nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakítása” című pályázati konstrukció keretében megvalósuló „Nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakítása a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskolában” című projekt megvalósítására.

A konstrukció országhatáron túli, nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakításával, közös programok megvalósításán keresztül hozzájárul a gyermekek kompetenciájának (szociális, életviteli, kommunikációs, stb.) fejlesztéséhez, ismeretanyaguk bővítéséhez, valamint az aktív szabadidő eltöltéséhez.

A pályázat keretében bentlakásos programok, tanulmányi és kulturális események, pályaorientációs tevékenységek, kötelező óraszámon felüli tantárgyi fejlesztések és előadássorozatok kerülnek lebonyolításra

 

A projektben részt vevő testvériskolák:

  • Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola (Pécs)
  • Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Teológiai Líceum (Gyulafehérvár)

HONLAP

 

A Magyar Katolikus Egyház Pécsi Egyházmegye támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program TÁMOP-3.3.14.A-12/1 „Hazai és nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakítása” című pályázati konstrukció keretében megvalósuló „Testvériskolai kapcsolatok kialakítása a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskolában” című projekt megvalósítására.

A konstrukció országhatáron belüli testvériskolai kapcsolatok kialakításával, közös programok megvalósításán keresztül hozzájárul a gyermekek kompetenciájának (szociális, életviteli, kommunikációs, stb.) fejlesztéséhez, ismeretanyaguk bővítéséhez, valamint az aktív szabadidő eltöltéséhez.

A pályázat keretében bentlakásos programok, tanulmányi és kulturális események, pályaorientációs tevékenységek, kötelező óraszámon felüli tantárgyi fejlesztések és előadássorozatok kerülnek lebonyolításra.

 

A projektben részt vevő testvériskolák:
Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola (Pécs)
Kutas-Lábodi Révkomáromi János Általános Iskola (Kutas)

HONLAP

 

Két testvériskolai pályázatunk keretében egy Somogy megyei és egy erdélyi oktatási intézménnyel vettük fel a kapcsolatot. A két iskolával közösen szervezett programok lehetővé teszik, hogy Somogy megye illetve Erdély kincseit, is felfedezhessék tanulóink a több napos látogatások, és táborok, illetve az egy éves tanulmányi és kulturális programok során.

kutas3.jpgkutas5.jpg

kutas15.jpgkutas22.jpg

kutas26.jpgkutas64.jpg

kutas91.jpgkutas118.jpg

Látogatók

Ma16
Tegnap10
Heti58
Havi286
Összes30378

Currently are 14 guests and no members online

Buszjáratok

busz.jpg

 

      

4