Köszöntjük a Magyar Katolikus Egyház Pécsi Egyházmegye fenntartásában működő Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján.

Kedves Látogató! 

Szeretettel köszöntöm iskolánk és óvodánk honlapján. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segíthetnek Önnek a tájékozódásban, a sokrétű tevékenységet folytató, családias légkörű intézményünk munkájának megismerésében. Célunk, hogy e honlap segítségével az aktuális híreket, történéseket a lehető leggyorsabban közzé tegyünk, illetve a legfontosabb információk mindig elérhetőek legyenek az érdeklődők számára.

Tartalmas böngészést kívánok! 

Király Péter intézményvezető

Tanulást segítő oldalak

Május 2020
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

nfsztvega

Keress minket a Facebookon is!

 

Játék határok nélkül!

Játék határok nélkül!
2019. október 24-én a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola és Óvoda látta vendégül a Pécsi Egyházmegye Iskolásait egy jó hangulatú délutánon.
A Játék határok nélkül vetélkedőnek nem a versengés volt a legfőbb célja, hanem az együttműködés. A résztvevő 8 fős felsős csapatok olyan feladatokat oldottak meg, melyek közben bővültek ismereteik, megmutatkozott együttműködési képességük mindezt a játék öröme fűszerezte. A program témája az együttműködés, fenntarthatóság, a szomszédos országok, jellegzetességei, helyünk a Kárpát medencében volt. A diákok többek között megkóstolhatták a szomszédos országok hagyományos ételeit, melyet a Néris diákok készítettek el. Megtapasztalták a helyi termék, idény zöldség, gyümölcs fogyasztásának ökológiai jelentőségét, a hitélet által kínált közösség, együttműködés lehetőségeit, illetve mókás mozgásos feladatokkal az egymásrautaltság érzését, az összefogás jelentőségét.
A hangsúly a játékon, az összefogás erején, illetve a mindenki jó valamiben elven volt.

Vajtáné Boros Éva
szervező

További képek a galériában