Köszöntjük a Magyar Katolikus Egyház Pécsi Egyházmegye fenntartásában működő Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján.

Kedves Látogató! 

Szeretettel köszöntöm iskolánk és óvodánk honlapján. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segíthetnek Önnek a tájékozódásban, a sokrétű tevékenységet folytató, családias légkörű intézményünk munkájának megismerésében. Célunk, hogy e honlap segítségével az aktuális híreket, történéseket a lehető leggyorsabban közzé tegyünk, illetve a legfontosabb információk mindig elérhetőek legyenek az érdeklődők számára.

Tartalmas böngészést kívánok!

Király Péter intézményvezető

Augusztus 2022
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Ezeken a helyeken is megtalálsz:

 

 

Tanulást segítő oldalak

Csodaszarvas tábor

Iskolánkban július 1-én véget ért a két hetes művészeti témájú Csodaszarvas tábor. Tartalmas két hetet tudhatunk magunk mögött.

A gyerekeknek lehetőségük volt találkozni Lipták Ildikó írónővel, Kardos-Horváth Jánossal a Kaukázus zenekar egy tagjával és Kovács Róbert színész úrral is. A színházi előadások, zenés koncertek mellett tanulóink táncházas programokon is részt vehettek és bepillantást nyerhettek a videózás, operatőri munka rejtelmeibe is. A legnagyobb élményt talán a drónos felvételek jelentették számukra. A foglalkozások mellett sporttal és kutyás programokkal is készültek kollégáink. A tartalmas foglalkozások mellett a sütés, a vízi csata és a sok-sok csapatépítő játék sem maradhatott el. A tábort a Brass Vibe zenekar koncertje zárta.

 

További képek: