Köszöntjük a Magyar Katolikus Egyház Pécsi Egyházmegye fenntartásában működő Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján.

Kedves Látogató! 

Szeretettel köszöntöm iskolánk és óvodánk honlapján. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segíthetnek Önnek a tájékozódásban, a sokrétű tevékenységet folytató, családias légkörű intézményünk munkájának megismerésében. Célunk, hogy e honlap segítségével az aktuális híreket, történéseket a lehető leggyorsabban közzé tegyünk, illetve a legfontosabb információk mindig elérhetőek legyenek az érdeklődők számára.

Tartalmas böngészést kívánok!

Király Péter intézményvezető

Március 2021
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Ezeken a helyeken is megtalálsz:

 

 

Tanulást segítő oldalak

„Jóval tölti be az életed” 3. projekt

Decemberi projektünk 2020. 12. 16- án Jézus születésének történetére épült.

A hagyományokhoz híven a gyerekek megismerték a Képes gyerekbiblia szövegét, majd kis jutalmakért kvízkérdésekre válaszoltak. Fontos volt, a megbeszélt szabályok betartása, így aki türelmetlenül bekiabált nem kapott lehetőséget.

Ezután az összes jelenlévő alsó tagozatos gyerekkel a tornaterembe vonultunk, ahol Ano néni véletlenszerűen ( színeket húztak a gyerekek) vegyes csapatokat állított össze. És indult a játék! Érdekes feladatok voltak, nemcsak a jó erőnlét, az ügyesség is döntő szerepet kapott. A gyerekek vidáman, és mindent beleadva oldottak meg ezeket! Minket pedagógusokat is nagy meglepetés ért, hogy azok a diákok, akik a szünetekben a játszótéren folyamatosan torzsalkodnak igazi csapattá váltak! Bíztatták, segítették egymást a piciket, a kevésbé ügyeseket és nagyon fontos figyeltek arra is, hogy betartsák a játékszabályokat! Kiemeltük a legjobb csapatot, de mindenki egyformán jutalomban részesült. A nagyon sportszerű gyerekek külön dicséretet kaptak.

A kézműves foglalkozások délután folytatódtak: külön-külön helyszíneken készíthettek a gyerekek papírból Betlehemet , karácsonyfa díszeket. Hajtogattak fenyőfát, és gyöngyből textilből varrhattak angyalkát.

Köszönöm minden kollégámnak a segítő munkát, amivel a program megvalósulhatott!

Tóthné Lehoczki Zsuzsa

           

További képek