Köszöntjük a Magyar Katolikus Egyház Pécsi Egyházmegye fenntartásában működő Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján.

Kedves Látogató! 

Szeretettel köszöntöm iskolánk és óvodánk honlapján. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segíthetnek Önnek a tájékozódásban, a sokrétű tevékenységet folytató, családias légkörű intézményünk munkájának megismerésében. Célunk, hogy e honlap segítségével az aktuális híreket, történéseket a lehető leggyorsabban közzé tegyünk, illetve a legfontosabb információk mindig elérhetőek legyenek az érdeklődők számára.

Tartalmas böngészést kívánok! 

Király Péter intézményvezető

Tanulást segítő oldalak

Május 2020
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

nfsztvega

Keress minket a Facebookon is!

 

Digitális oktatás hírek

Annak érdekében, hogy a tanulóknak ne kelljen megismételni a tanévet, kérjük, hogy minden szülő és diák vegyen részt a megváltozott feltételekhez igazodó munkában:

  • Kövesse digitális munkarenddel kapcsolatos híreinket!
  • Kövesse a saját osztályával kapcsolatos híreinket!
  • Végezze el a szaktanárok által kiadott feladatokat!

Ahhoz, hogy a tanév végén osztályozhatóak legyenek minden diáknak részt kell venni a digitális oktatásban. A nagyobbaknál, de főleg az alsósoknál nagyon fontos számunkra a szülők együttműködése.

Bármi probléma adódik (feladatvégzéssel, a megoldott feladatok közzétételével,...), kérjük jelezzék. Igyekszünk megoldásokat keresni.

Honlapunkon a Digitális oktatás menüpontban találják a friss híreket, tananyagokat.

 

Jó munkát kívánunk!