Köszöntjük a Magyar Katolikus Egyház Pécsi Egyházmegye fenntartásában működő Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján.

Kedves Látogató! 

Szeretettel köszöntöm iskolánk és óvodánk honlapján. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segíthetnek Önnek a tájékozódásban, a sokrétű tevékenységet folytató, családias légkörű intézményünk munkájának megismerésében. Célunk, hogy e honlap segítségével az aktuális híreket, történéseket a lehető leggyorsabban közzé tegyünk, illetve a legfontosabb információk mindig elérhetőek legyenek az érdeklődők számára.

Tartalmas böngészést kívánok! 

Király Péter intézményvezető

Tanulást segítő oldalak

Augusztus 2020
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

nfsztvega

Keress minket a Facebookon is!

 

Jótékonysági Sportrendezvény

2019. november 30-án iskolánk tanulói egy jótékonysági sportrendezvényen vettek részt, amelyre nagy lelkesedéssel készültek. Tartós élelmiszert és ruhát gyűjtöttek a gyerekek helyi családoknak, akiknek nagy szüksége van a segítségre. A rendezvényen a sportolásért nem kellett fizetni, adomány felajánlásával edzhettek a résztvevők.

November elején szülői segítséggel gyűjtésbe kezdtek a gyerekek, tartós élelmiszert (tésztát, rizst, lisztet, cukrot, édességet) hoztak be az iskolába. A szülőkkel való együttműködés, a gyerekek lelkesedése és önzetlensége szorosabb kapcsolatot alakított ki az iskola, a szülők és a gyerekek között. Olyan összefogás született, amelyre eddig nem volt példa. A gyerekek szociálisan érzékenyebbé váltak, az elmúlt egy hónap során az elfogadás, a tolerancia, az együttműködés, az egymás segítése, az egészséges életmódhoz kapcsolódóan a sportolás fontossága került előtérbe. Köszönet illeti a támogató szülőket, akik segítették és elengedték a gyermekeiket a rendezvényre.

A gyerekek egy új sportolási lehetőséget próbálhattak ki, a spinracing-et, amelyet mindenki nagyon élvezett. A zenés, koreografált teremkerékpározás edzés kifejezetten segíti a helyes testtartás gyakorlását, az állóképesség fejlesztését.

 

     Külön köszönet a KONDIBIKE Csapatának:

    Bánkfi László (elnök), Tancsik Anikó (edző)

Önkéntesek: Bakó Rita, Vén Dániel